Lapset

Kalajoen Voimistelijat - Lasten liikunta

Lasten liikuntaryhmissä lapsi pääsee tutustumaan ja kokeilemaan liikunnan perustaitoja erilaisten liikuntaleikkien, jumppien, temppuilun ja tehtäväratojen kautta. Lasten ryhmissä kehitetään perusliikuntataitoja, ketteryyttä ja tasapainoa, sekä opetellaan toimimaan ryhmässä. Tärkeintä on liikunnan riemu ja yhdessä tekeminen. Pienimmät liikkuvat yhdessä vanhempien kanssa. Lasten ohjattua liikuntaa järjestetään Kalajoen koulujen liikuntasaleissa sekä telinevoimistelutila Kanveesilla Meinalan alueella.

Liikuntavalikoima vaihtelee kausittain. Kaikki ohjaajamme ovat koulutettuja.

PIKKUVÄEN PERHETOUHUT ALKAVAT 12.9.2020

Pikkuväen perhetouhut alkavat lauantaina 12.9.2020.

* Parittomien viikkojen lauantaina klo 10.00-11.00 voimistelusali Kanveesilla Meinalassa
* Osallistua voivat kaikki perheen alle 5-vuotiaat vanhemman/vanhempien seurassa
* Osallistuminen pelkällä seuran jäsenmaksulla 10 €/osallistuja/sis. syys- ja kevätkausi
Huom! Sekä osallistuvan lapsen, että vanhemman tulee maksaa jäsenmaksu.

Perhetouhuissa jumpataan ja leikitään ohjatusti, kokeillaan ja harjoitellaan liikuntataitoja erilaisilla temppuradoilla ja välillä pidetään hauskaa musiikkiliikunnan merkeissä.

Ei ennakkoilmoittautumista, seuraan rekisteröityminen ja jäsenmaksun maksaminen onnistuu jäsenrekisteri Hoikassa:

Huom! Maksathan sekä lapsen, että mukana osallistuvan aikuisen jäsenmaksun.

Tervetuloa mukaan!

LASTEN RYHMIEN KAUSIMAKSUT

Kaikille tunneillemme osallistuminen edellyttää jäsenmaksun sekä kausimaksun maksamista ja ilmoittautumista! Huomioithan, että myös osallistuvan aikuisen pitää maksaa jäsenmaksu. Lasten ryhmät aloittavat kaudella 2019-2020 syksyllä viikolla 36 ja kevätkaudella viikolla 2.

Lasten ryhmien kausimaksu on 20 € syyskaudelta ja 20 € kevätkaudelta. Lisäksi jokainen maksaa 10 € jäsenmaksun. Telinevoimistelun kausimaksut ovat erikseen. Telinevoimistelun kausimaksulla voi osallistua myös muihin ryhmiin.

Jos perheestä on aikuisjäsen, lapset rekisteröidään aikuisen alikäyttäjäksi. Jos lapsi on jo ennestään rekisterissä, voidaan perheen muut jäsenet rekisteröidä alikäyttäjäksi hänelle.

Halutessasi voit osallistua useampaan ryhmään yhdellä kausimaksulla ikäryhmä huomioiden.

Mikäli olet kiinnostunut ohjaamisesta, ota rohkeasti yhteyttä meihin esim. sähköpostitse info@kalajoenvoimistelijat.fi