Aikuiset

Kalajoen voimistelijat - Aikuisliikunta

Järjestämme aikuisjäsenillemme matalan kynnyksen ohjattuja ryhmäliikuntatunteja ympäri vuoden. Liikuntavalikoima vaihtelee kausittain. Ohjaajamme ovat koulutettuja vapaaehtoisia. Ryhmäliikuntatunnit järjestetään Kalajoen keskustan koulujen liikuntasaleissa. Lisäksi järjestämme ohjattua liikuntaa ulkoilmassa, kuten lähiliikuntapaikoilla ja Kalajoen Hiekkasärkkien ympäristössä. Olemme aikuisten liikunnan auditoitu Tähtiseura.

Aikuisten liikuntaryhmät kevätkaudelle 2020 alkavat tammikuun alkupuolella 8.1.!

Ensimmäisellä viikolla ilmaiset kokeilujumpat, tule mukaan ja tuo kaverikin!

Huom! Aikuisliikunta nyt huippuedullisesti: jäsenmaksu 10 € + kausimaksu 25 €/kausi. Jos olet jo seuran jäsen, 25€ koko kevätkausi.

AIKUISTEN LIIKUNTARYHMIEN MAKSUT

Kaikille tunneillemme osallistuminen edellyttää jäsenmaksun ja kausimaksun  maksamista!

Jäsenmaksu on 10 €, syyskauden maksu 25 €, kevätkausi 25 €. Muista hoitaa jäsenmaksu ja kausimaksu jäsenrekisterin kautta (tai jumpalla olevalla rekisteröintilomakkeella). Kauden alussa tarkistamme maksujen suoritukset.

Huomioithan, että samalla kausimaksulla pääset kaikkiin aikuisten jumppiin. Voit siis vapaasti osallistua niin moneen jumppaan viikossa kuin haluat ja ilman ennakkoilmoittautumista! Halpaa ja helppoa!

Kausikortin saat kuittia vastaan ohjaajalta.

Alle 18-vuotiaat maksavat 10 € jäsenmaksun ja kausimaksun 20 € syksy ja 20 € kevätkausi.

Mikäli olet kiinnostunut ohjaamisesta, ota meihin rohkeasti yhteyttä esim. sähköpostitse info@kalajoenvoimistelijat.fi