Telinevoimistelu

Kalajoen voimistelijat - Telinevoimistelu

Kalajoen Voimistelijat tarjoaa telinevoimistelua monenikäisille liikkujille; sekä harrastajille että kilpailijoille. Telinevoimistelu on tekninen ja esteettinen laji, jossa voima ja liikkuvuus yhdistyvät vaivattoman näköiseen taituruuteen.

Telinevoimistelu on lisäksi monipuolinen ja yhteisöllinen seuraharrastus, joka tuo mukanaan iloista tsemppaamista ja vauhdikasta yhdessäoloa harjoitusten, tapahtumien ja kilpatasolla myös säännöllisten kisamatkojen merkeissä.

Telinevoimistelijat harjoittelevat Kalajoen Voimistelijoiden omalla telinevoimistelusalilla, Kanveesilla, Kalajoen keskustan tuntumassa, Meinalassa.

Kalajoen Voimistelijoiden seuratoiminta on aktiivista ja voimisteluyhteisöön kuuluminen imaisee nopeasti harrastajan koko perheen mukaansa liikkuvan lajin pariin.

Telinevoimistelun kevätkauden harjoitukset alkavat normaalin harjoitusaikataulun mukaisesti ma 9.1.2023 alkaen.

 

Telinevoimisteluryhmät 2022-2023
RyhmäPäiväAikaOhjaajat
Harrasteryhmä Tytöt 5-7 vmaanantai17.00-17.45Vastuuhenkilö: Taina Kemppainen

Harrasteryhmä Tytöt 8-9 v

maanantai18.00-19.00

Vastuuhenkilö: Taina Kemppainen

Harrasteryhmä  Tytöt 10-12 vmaanantai19.00-20.00Vastuuhenkilö: Taina Kemppainen

Minit (Kilparyhmä B-luokka)

tiistai

torstai

17.00-18.30

17.00-18.15

Reetta Vasankari
Teija Nuorala
Satu Saari-Kerola

Tytöt Kilparyhmä C-E luokat

tiistai

torstai

18.30-20.00

18.15-20.00

Reetta Vasankari
Satu Saari-Kerola
Kaisa Isokääntä
Taina Kemppainen

Kaikki kilparyhmätlauantaiilmoitetaan ryhmissäVaihtuva ohjaaja
Harrasteryhmä Pojat 5-7 v.keskiviikko18.00-19.00Maria Saari
Mervi Manderbacka

 

 

ILMOITTAUTUMINEN SYKSYN 2022 TELINEVOIMISTELUUN

Harrasteryhmät:

Jatkavat harrastevoimistelijat

Ilmoittautuminen syksyn 2022 telinevoimisteluryhmiin avautuu "vanhoille" voimisteliojille jäsenrekisteriin 1.7.2022 klo 8.00 ja on avoinna sunnuntaihin 10.7.2022 saakka. Lähetämme sähköpostiin tarkemmat ilmoittautumisohjeet ja aikataulut. Mikäli postia ei ole saapunut, kannattaa tarkistaa myös sähköpostin roskapostikansio. Jatkaville voimistelijoille on varattu ensisijaiset paikat syksyllä alkavissa ryhmässä. Ryhmistä vapautuvat paikat avataan uusille voimistelijoille elokuun alun ilmoittautumiseen.

Jatkava voimistelija/huoltaja, tarkistathan että yhteystietosi ja etenkin sähköpostiosoitteesi on ajan tasalla Hoikassa. Käytämme Hoikaan ilmoitettua sähköpostia voimistelijoita koskevassa viestinnässä ja mm. jäsenmaksukirjeet lähetetään k.o. osoitteeseen. On siis hyvä valita yhteystietoihin sähköposti, jota seurataan säännöllisesti.

Uudet voimistelijat

Uusille voimistelijoille ilmoittautuminen aukeaa maananataina 1.8.2022 klo 8.00.

Ilmoittautumiset tapahtuvat jäsenrekisterin kautta, linkki Hoika-järjestelmän ilmoittautumisiin avataan etusivulle ilmoittautumisajan alkaessa.

Ilmoittaudu ikää vastaavaan ryhmään.

Kilparyhmät:

Myös kilparyhmien voimistelijoiden tulee tehdä itse ilmoittautuminen Hoikaan tulevalle kaudelle. Ilmoittaudu valmentajan kanssa sovittuun tasoryhmään.

HUOM! Jatkavien ryhmäläisten jatkopaikan edellytyksenä on, että jäsenmaksu ja osallistumismaksut ovat ajan tasalla.

Ilmoittautumisiin pääset osoitteessa: Kalajoen Voimistelijat Ry (hoika.net)

TELINEVOIMISTELUN MAKSUT

Telinevoimistelun kausimaksut ovat harrasteryhmissä 60 € syksyltä ja 60 € keväältä ja kilparyhmissä 100 € syksyltä ja 100 € keväältä. Lisäksi jokainen maksaa 10 € seuran jäsenmaksun. Maksut laskutetaan jäsenrekisterin kautta, huolehdithan tietojesi ajantasaisuudesta.

Telinevoimistelukilpailuihin osallistuminen vaatii lisenssin ja vakuutuksen, jotka jokainen kilpailija maksaa itse. Lisenssin voit hankkia sivussa olevan linkin kautta. Kilpailujen osallistumismaksuista seura maksaa puolet ja kilpailija itse puolet. Kisamaksut laskutetaan kauden aikana.

RYHMÄSTÄ EROAMINEN JA ERÄÄNTYNEET MAKSUT

Mikäli haluat erota kausimaksua perivästä ryhmästä, ilmoitathan viipymättä ryhmäsi ohjaajalle. Maksun suorittamatta jättäminen ei ole eroaminen! Mikäli maksuja on maksamatta, luovutamme paikan seuraavalle.

RYHMÄKUVAUKSET

 

Harrasteryhmät
Harrasteryhmät voimistelevat kerran viikossa. Harjoituksissa treenataan kehonhallintaa, liikkuvuutta ja lihaskuntoa sekä temppuja eri telineillä. Telineitä ovat permanto, puomi, eritasonojapuut, hyppy, renkaat, rekki, tasonojapuut ja trampetti. Tytöt ja pojat voimistelevat omissa harrasteryhmissään.

Kilparyhmät
Riittävän taitotason omaavat voimistelijat voivat halutessaan siirtyä kilparyhmään valmentajien suostumuksella. Kilpaileminen edellyttää Stara-tapahtumaan osallistumista sekä voimistelun pronssi- ja hopeamerkkien suorittamisen.

Kilparyhmä voimistelee 2-3 kertaa viikossa. Harjoituksissa treenataan kilpasarjoja ja vaativampia liikkeitä eri telineillä sekä kehonhallintaa, liikkuvuutta ja lihaskuntoa. Kilpavoimistelijat osallistuvat  halutessaan kilpailuihin 5-6 kertaa vuoden aikana. Kilpaileminen edellyttää lisenssin maksamista. Lisenssin jokainen kilpailija maksaa itse. Seura maksaa kisamaksusta puolet ja kilpailija puolet.

TELINEVOIMISTELIJAN MUISTILISTA:

* Pitkät hiukset pidetään kiinni harjoituksissa

* Ohjaajan puhuessa, muut kuuntelevat hiljaa.

* Suosittelemme tytöille jumppapukua turvallisuussyistä.

* Nimellä varustettu juomapullo mukaan.

* Telinevoimistelutilan lattian peittää kanveesi. Kanveesi ei luista, joten tunnilla voi olla sukat tai tossut jalassa.

* Kaikissa vaatteissa kannattaa olla oma nimi.

Seura suosittelee kimppakyytejä tai esim. pyöräilyä salille.