Telinevoimistelu

Kalajoen voimistelijat - Telinevoimistelu

Kalajoen Voimistelijat tarjoaa telinevoimistelua kaikenikäisille tytöille ja pojille; sekä harrastajille että kilpailijoille. Myös nuoret ja aikuiset pääsevät omissa ryhmissään kokeilemaan telinevoimistelua. Telinevoimistelu on tekninen ja esteettinen laji, jossa voima ja liikkuvuus yhdistyvät vaivattoman näköiseen taituruuteen.

Telinevoimistelu on lisäksi monipuolinen ja yhteisöllinen seuraharrastus, joka tuo mukanaan iloista tsemppaamista ja vauhdikasta yhdessäoloa harjoitusten, tapahtumien ja kilpatasolla myös säännöllisten kisamatkojen merkeissä.

Telinevoimistelijat harjoittelevat Kalajoen Voimistelijoiden omalla telinevoimistelusalilla, Kanveesilla, Kalajoen keskustan tuntumassa, Meinalassa.

Kalajoen voimistelijoiden seuratoiminta on aktiivista ja voimisteluyhteisöön kuuluminen imaisee nopeasti harrastajan koko perheen mukaansa liikkuvan lajin pariin.

Telinevoimistelun kilparyhmät ja harrasteryhmät treenaavat toistaiseksi keväällä 2021 vakiintuneissa ryhmissä normaalin harjoitusaikataulun mukaisesti, turvallisuusohjeita noudattaen.

Huom! Tarkista että yhteystietosi jäsenrekisterissä ovat ajantasalla (postiosoite, sähköposti ja puhelinnumero).

Telinevoimisteluryhmät 2020-2021

18.45-20.15

Teija Nuorala
Tomi Aksila

Harrasteryhmä Tytöt yli 12 v.

perjantai

18.30-19.30

Oona Niemi
Elina Manninen

TELINEVOIMISTELUN MAKSUT

Telinevoimistelun kausimaksut ovat harrasteryhmissä 60 € syksyltä ja 60 € keväältä ja kilparyhmissä 100 € syksyltä ja 100 € keväältä. Lisäksi jokainen maksaa 10 € seuran jäsenmaksun. Maksut laskutetaan jäsenrekisterin kautta, huolehdithan tietojesi ajantasaisuudesta.

Telinevoimistelukilpailuihin osallistuminen vaatii lisenssin ja vakuutuksen, jotka jokainen kilpailija maksaa itse. Lisenssin voit hankkia sivussa olevan linkin kautta. Kilpailujen osallistumismaksuista seura maksaa puolet ja kilpailija itse puolet. Kisamaksut laskutetaan kauden aikana.

RYHMÄSTÄ EROAMINEN JA ERÄÄNTYNEET MAKSUT

Mikäli haluat erota kausimaksua perivästä ryhmästä, ilmoitathan viipymättä ryhmäsi ohjaajalle. Maksun suorittamatta jättäminen ei ole eroaminen! Mikäli maksuja on maksamatta, luovutamme paikan seuraavalle.

RYHMÄKUVAUKSET

Harrasteryhmät
Harrasteryhmät voimistelevat kerran viikossa. Harjoituksissa treenataan kehonhallintaa, liikkuvuutta ja lihaskuntoa sekä temppuja eri telineillä. Telineitä ovat permanto, puomi, eritasonojapuut, hyppy, renkaat, rekki, tasonojapuut ja trampetti. Tytöt ja pojat voimistelevat omissa harrasteryhmissään.

Kilparyhmät
Riittävän taitotason omaavat voimistelijat voivat halutessaan siirtyä kilparyhmään valmentajien suostumuksella. Kilpaileminen edellyttää Stara-tapahtumaan osallistumista sekä voimistelun pronssi- ja hopeamerkkien suorittamisen.

Kilparyhmä voimistelee 2-3 kertaa viikossa. Harjoituksissa treenataan kilpasarjoja ja vaativampia liikkeitä eri telineillä sekä kehonhallintaa, liikkuvuutta ja lihaskuntoa. Kilpavoimistelijat osallistuvat  halutessaan kilpailuihin 5-6 kertaa vuoden aikana. Kilpaileminen edellyttää lisenssin maksamista. Lisenssin jokainen kilpailija maksaa itse. Seura maksaa kisamaksusta puolet ja kilpailija puolet.

TELINEVOIMISTELIJAN MUISTILISTA:

* Pitkät hiukset pidetään kiinni harjoituksissa

* Ohjaajan puhuessa, muut kuuntelevat hiljaa.

* Suosittelemme tytöille jumppapukua turvallisuussyistä.

* Nimellä varustettu juomapullo mukaan.

* Telinevoimistelutilan lattian peittää kanveesi. Kanveesi ei luista, joten tunnilla voi olla sukat tai tossut jalassa.

* Kaikissa vaatteissa kannattaa olla oma nimi.

Seura suosittelee kimppakyytejä tai esim. pyöräilyä salille.